Aviso COVID-19

COVID-19

Seguint les instruccions de les autoritats competents, els informem que el nostre establiment romandrà obert al públic, però amb restriccions:

1. Es podrà accedir físicament a la botiga, amb aforament limitat. Només podrà haver-hi en l’establiment 2 persones alhora. Hem aplicat totes les mesures necessàries de protecció per als treballadors i clients.

2. Per accedir a la botiga es OBLIGATORI l’ús de mascareta.

3. Recomanem anar a l’establiment mitjançant cita prèvia. Contacteu per teléfon, email per saber la disponibilitat d’un producte, l’estat d’una comanda, etc… Us confirmarem en quin moment podeu venir.

4. Servei tècnic estarà disponible per realitzar reparacions. Per portar el teu dispositiu a reparar hauràs de demanar cita prévia

5. Els departaments d’administració i empreses estan disponibles, i poden ser contactats per e-mail o telefon. 

 

Horari de botiga:
De Dilluns a Divendres de 9:30 a 13:30 h. i de 14:30 a 20 h. Dissabtes de 10:30 a 13:30.

Teléfon: 973 30 60 50

e-Mail de contacte:
info@emac.cat

 

——————

 

Siguiendo las instrucciones de las autoridades competentes, les informamos que nuestro establecimiento permanecerá abierto al público, pero con restricciones:

1. Se podrá acceder físicamente a la tienda, con aforo limitado. Solo podrá haber en el establecimiento 2 personas a la vez. Hemos aplicando todas las medidas necesarias de protección para los trabajadores y clientes.

2. Para acceder a la tienda, es OBLIGATORIO el uso de mascarilla.

3. Recomendamos acudir al establecimiento con cita previa. Contacte por teléfono email para saber la disponibilidad de un producto, el estado de un pedido, etc. Le confirmaremos en qué momento puede venir.

4. Servicio técnico estará disponible para realizar reparaciones. Para traer tu dispositivo a reparar deberás pedir cita previa.

5. Los departamentos de administración y empresas están disponibles mediante tele-trabajo y pueden ser contactados por email WhatsApp. 

 

Horario de tienda:
De Lunes a Viernes de 9:30 a 13:30 h. y de 16:30 a 20 h. Sábados de 10:30 a 13:30 h.

Teléfono: 973 30 60 50

e-Mail de contacto:
info@emac.cat